NOVO U DUBROVNIKU

Gastro show “Mediteranska kuhinja” uz dobru zabavu i poznate chefove od Italije do Turske

 Mediteranski Sajam/
Okusi mediteranske kuhinje u interpretaciji poznatih chefova u sklopu mediteranskog sajma u Dubrovniku

U sklopu 21. mediteranskog sajma u Dubrovniku od 15. do 19. ožujka 2023. U hotelu Rixos Premium Dubrovnik održat će se gastro show “Mediteranska kuhinja” s popularnim kuharima od Italije do Turske.

Svi posjetitelji popularnog sajma imat će priliku uživati u ribljim i mesnim jelima mediteranske kuhinje koja će za njih pripremati chefovi Tomislav Špiček, Ivan Pažanin, Gianfranco Crepaldi, Vlasta Mandić, Ozgur Donertas i Veljko Barbieri.

image
Mediteranski Sajam/

Najpoznatija sajamska manifestacija u Hrvatskoj godinama okuplja ljubitelje dobre hrane, a ove godine Mediteranski sajam okupio je vrhunske chefove koji će u petak 17.ožujka i subotu 18.ožujka kuhati za sve one posjetitelje koji žele kušati nešto ukusno I posebno.

image
Mediteranski Sajam/

Podsjetimo kako se Mediteranski sajam kao specijalizirana manifestacija profilirao kao najznačajnija sajamska priredba u Republici Hrvatskoj i Dubrovačko-neretvanskoj županiji na području ekološke poljoprivrede i ekološkog poduzetništva.

Iz svih anketa koje provodimo godinama – ističe organizator sajma Vedran Kraljević – vidljivo je ogromno zadovoljstvo malih proizvođača ekoloških i tradicijskih proizvoda koji upravo na mediteranskom sajmu vide veliku priliku za plasman i promociju svojih proizvoda.

image
Mediteranski Sajam/

Stalni partneri sajma su Vlada Republike Hrvatske, Hrvatski sabor, Hrvatska gospodarska komora i Hrvatska poljoprivredna komora, što ujedno i potvrđuje nacionalnu prepoznatljivost i važnost Sajma. Svake godine na sajmu se odjeljuju nagrade za najbolji nastup, naj-proizvod i doprinos za promociju eko-gospodarstva u Republici Hrvatskoj.

Valja naglasiti kako se na mediteranskom sajmu svake godine uz kvalitetnu sajamsku ponudu izlagača i gastro show odvijaju edukativna predavanja i konferencije, a sve je popraćeno bogatim kulturno-zabavnim programom.

Ulazak na sajam je besplatan kao i svih prijašnjih godina.

Prepustite se okusima mediteranske kuhinje i uživajte u interpretaciji jela poznatih chefova te budite dio ove gastro priče, podržite male proizvođače i hrvatsko selo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 12:41