DOBRA IDEJA

Gdje za Badnjak i Novu godinu?Na Fuliranju se kuhaju slasni riblji specijaliteti i dobra glazba

 Sandro Sklepic/
"Zafulirajte na Oleander terasi i uplovite u najveselije blagdane u godini", poručili su organizatori

Ako još uvijek ne znate gdje ćete ove godine provesti Badnjak i Novu godinu, za vas imamo dobru ideju. Na sam Badnjak, u petak, 24.12, već od 11 h program Fuliranja započinje veselim gradskim Badnjak partijem by Ozren Kanceljak Kanca, koji posjetitelje Esplanadine Oleander terase kroz glazbu vodi na putovanje oko svijeta. Kako je najavljeno, bit će to pravi glazbeni potpourri afro vala, latino beatova, pa sve do rocka, novog vala i disca. Osim Kance, tu su i Brass Kvintet Schoenkopf te DJ Jazzozo koji će se za dobru atmosferu pobrinuti sve do večernjih sati.

image
Sandro Sklepic/

Ono najvažnije, od 11 do 23 sata ugostitelji na Fuliranju, osim uobičajene ponude, spremaju i nekoliko specijaliteta. Na kućici Taika posjetitelje čekaju kozice, losos i Jakobove kapice, dok Good Kut svom meniju dodaje lignje. Ljubitelji jela na žlicu mogu prošetati do kućice Esplanade i uživati u bakalaru na bijelo i na crveno. Vrsni riboljupci zastat će i kod kućice Restača gdje će se pripremati tuna steak, pašteta od bakalara i kamenice, a pripremaju i posebno iznenađenje - TAČ fritule, spravljene po receptu gđe. Vesne Miletić, koje su pronašle svoje mjesto u Božićnom Michelinovom prilogu tradicionalnih Božićnih kolača.

Želite li ostati u formi, svratite 25.12. na Božić i zaplešite uz DJ'a Stanka Bondžu koji je s vama od 17 do 22 h. Program će na Božić trajati sve do 23 sata.

image
Sandro Sklepic/
image
Goran Jakus/

NOVA GODINA NA FULIRANJU

Stara godina, 31.12., na Fuliranju se slavi već od 11 ujutro. U 13 sati kreće koncert Ljetnog kina, a zatim i DJ Škrinjica s laganim zagrijavanjem za Novu. Od 19 h Robert Mareković nastavlja sa zagrijavanjem za Novu 2022. s najvećim hitovima i najpopularnijom glazbom.

image
Sandro Sklepic/

Također, osim brojnih već opjevanih delicija na 12 ugostiteljskih kućica, od kobasica, sendviča, burgera, kroketa do plant based oblizeka, posjetitelje očekuje i raskošna ponuda toplih napitaka - kombinacija ginova i rakija s čajevima, punčevi, kuhana vina, čak četrdeset vrsta rakija, pravi Božićni kokteli i naravno pjenušci i šampanjci.

image
Sandro Sklepic/

Na kraju, u slučaju da ste osim planova, ove godine zaboravili i na kupovinu poklona, ekipa s Fuliranja ima nekoliko dobrih ideja. Svratite u Rakijarnicu po najsočniji Kroštula panettone, u Fuliranje korner po kakvu simpatičnu sitnicu ili pak u Photo Boothiqe po originalne poklone.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 19:10