Gladne oči vol. 4: 101 Cookbooks

Poznata je stvar da najprije jedemo očima pa kako bismo utažili tu našu vizualnu glad, donosimo vam najsočnija mjesta na internetu.

Blog 101 Cookbooks jedno je od onih mjesta na koja ćete otići kad baš niste sigurni što biste sa svim tim cjelovitim žitaricama koje vam tjednima stoje u ormariću. Naime, autorica Heidi Swanson zagovornica je zdrave prehrane, ali – vjerujte nam – na najukusniji mogući način.

Počela je pisati blog još davne 2003. kad je njezina kolekcija kuharica dosegnula magičnu brojku 100, a ona se ipak uvijek iznova vraćala starim jelima koja je oduvijek pripremala. Tada je odlučila da će umjesto da samo kupuje kuharice zaista iz njih i kuhati.

I Bogu hvala da je tako jer je internet već deset godina bogatiji za jedno mjesto s ukusnim provjerenim receptima koji su k tome još popraćeni autorskim fotografijama. Slike hrane iz fotoaparata Heidi Swanson (inače i autorice dviju kuharica) čiste su i jednostavne, bez mnogo stiliziranja, a hrana na njima izgleda tako da je poželite zagristi. Odmah.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 12:04