USKORO IZLAZI

Glumica Amy Poehler našla se na naslovnici kuharice inspirirane popularnom serijom

 amazon.com
Fanove serijala vijest o kuharici, koja je već dostupna za prednarudžbe, prilično je razveselila

Iako smo kupovinu ovogodišnjih poklona već gotovo priveli kraju, ovih nas je dana posebno razveselila spoznaja da bismo već idućeg Božića najvećim fanovima u ekipi ispod božićnog drvca mogli ostaviti kuharicu inspiriranu popularnom serijom "Parks&Recreation" s genijalnom Amy Poehler i sjajnim Nickom Offermanom. Naime, službena kuharica serije na policama knjižara i u web shopovima trebala bi se naći u lipnju iduće godine.

Fanovi ove iznimno simpatične humoristične serije odmah će znati kako je u pitanju knjiga u kojoj se mogu pronaći dobro poznati specijaliteti iz gradića Pawnee poput vafla Leslie Knope, burita Rona Swansona, Donninih mimosa ili pak recept za calzone Bena Wyatta.

Kuharicu je napisala Jenn Fujikawa, a na naslovnici se nalazi sama Amy Poehler, fanovima serije poznatija kao Leslie Knope. Na više od 200 stranica nalaze se fotografije, citati i velik broj recepata, uključujući i veganske, vegetarijanske i bezglutenske opcije. Kuharica je već dostupna za prednarudžbu, a cijena se kreće oko 25 dolara (otprilike 165 kuna).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 10:14