Ove subote u Pojodi

Gulaš od divljači, smuđ i tačkrle samo su neki od aduta večere u znaku Baranje i vina Zlatno Brdo

 Marko Miščević/Cropix
Chef Christian Misirača priprema večeru u šest sljedova uz koje će se piti odabrana baranjska vina

Ako ovog vikenda niste planirali poći na izlet izvan grada, a željeli biste iskusiti i okusiti nešto novo, tada bi vam se mogla svidjeti večera koju su za subotu, 6. travnja, s početkom u 18 sati, najavili u Nautic Clubu Pojoda (Praška 8). Chef Christin Misirača otkrio nam je kako je prvu večeru u travnju odlučio posvetiti Slavoniji i bogatstvu jedne od njezinih najbogatijih regija.

image

Chef Christian Misirača

Marko Miščević/Cropix

"Večer ‘Vinarija Zlatno Brdo i okusi Baranje‘ prilika da zajedno istražimo bogatstvo baranjske regije kroz jedinstven spoj vrhunskih vina i tradicionalnih okusa", naglasio je chef Misirača ističući kako će večer obilježiti vina iz Vinarije Zlatno Brdo, poznate po svojoj posvećenosti ekološkoj proizvodnji i vinskoj izvrsnosti koja odražava jedinstveni karakter Baranje.

image

Vina Zlatno Brdo

Press

Na meniju večere u šest sljedova bit će cijeli opus dobrih i za Slavoniju karakterističnih okusa. Chefa Christian Misirač za početak priprema hladetinu s buncekom koja će biti poslužena uz Zlatno Brdo Graševinu 2022, zatim slijedi smuđ, orly i mrkva uz Zlatno Brdo Graševinu 2018. Večera će biti nastavljena tjesteninom s kobasicom i bijelim grahom uz koju će se točiti Gold Cuvee 2020, dok je Cabernet Sauvignon 2019 na redu uz pastrvu s bademom, povrćem i špekom. Gulaš od divljači doći će na stol sa Zlatno Brdo Cuveeom MV, a tačkrle uz Pinot Sivi izborne berbe 2020.

image

Zlatno brdo Gold Cuvee

Facebook @Zlatno Brdo Wines

Cijena večere po osobi iznosi 75 eura, a za sve dodatne informacije i rezervacije, možete nazvati na brojeve telefona 01 2119 600 i 091 2119 600.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 20:30