nositelj tri Michelinove zvjezdice

HESTON BLUMENTHAL: Britanski chef konačno osvojio nagradu za životno djelo!

Samouki britanski chef te vlasnik restorana The Fat Duck koji je nositelj tri Michelinove zvjezdice i Dinner by Heston Blumenthal u Londonu će svoju nagradu preuzeti na svečanoj dodjeli u Melbourneu.

Izvor naslovne fotografije: Heston Blumenthal Books Facebook page

Kako prenosi portal Fine Dining Lovers, izbor The World's 50 Best Restaurants je Hestonu Blumenthalu dodjelio nagradu za životno djelo za 2017. godinu.

Samouki britanski chef te vlasnik restorana The Fat Duck koji je nositelj tri Michelinove zvjezdice i Dinner by Heston Blumenthal u Londonu će svoju nagradu preuzeti na svečanoj dodjeli u Melbourneu 5. travnja 2017., a portal Fine Dining Lovers će ju uživo prenositi.

Izvor fotografije: Heston Blumenthal Books Facebook page

Blumenthal već odavno nije stranac u Melbourneu, još od 2015. godine kad je tamo privremeno preselio restoran The Fat Duck. The Fat Duck je također 2005. godine osvojio naslov Restorana godine izbora The World's 50 Best Restaurants, a nedavno i vratio svoj status restorana s tri Michelinove zvjezdice nakon što je je prošao potpunu renovaciju.

''Nakon 20 godina u The Fat Duck-u imam osjećaj da tek počinjem i da je tih 20 godina bilo moje pripravništvo. Budućnost je vrlo, vrlo uzbudljiva.'' - prenosi portal Fine Dining Lovers.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 11:45