RIBLJI PETAK U PULI

Hook&Cook petkom u Puli dijeli 100 porcija friganih srdela, evo o čemu je riječ

 Hook&cook Pula Facebook/
Iz Hook&Cooka kažu kako su blagdani vrijeme zajedništva i darivanja pa su tako i sami odlučili pokrenuti lijepu inicijativu

Ekipa iz pulskog Hook&Cooka početkom prosinca krenula je s više nego pozitivnom inicijativom pa tako svakog petka u prosincu, sve do Badnjaka, svojim gostima dijele čak 100 besplatnih porcija srdela. Tako već danas, od 11 sati pa sve dok ne nestane, kako nam je rekao Marko Domgjoni iz Hook&Cooka, možete svratiti u njihov pulski lokal, u ulici Sergijevaca 18 i uživati u besplatnoj porciji svježih friganih srdela.

"To je nekakva naša inicijativa da potaknemo ljude da se podruže, dođu, probaju, ali i da više konzumiraju ribu. Da bude nekakve akcije, da se nešto dešava pred blagdane i da smo svi zajedno zadovoljniji. Srdele stižu direktno s broda i ne mogu biti svježije, onda ih ovdje frigamo i poslužujemo porcije od 10-15 komada. Još kratko traje sezona lova tako da je to baš zimska srdela koja dolazi direktno k nama i koju je stvarno šteta propustiti tako svježu", rekao nam je Marko Domgjoni.

image
Ivana Vareško/

Dodao je i kako su zadovoljni odazivom prethodna dva petka te kako se vesele novim gostima koji dolaze još ovog te idućeg petka, na sam Badnjak.

Također, Marko nam je rekao kako se cijela ekipa potpuno prebacila u blagdansko raspoloženje pa tako i kupcima u njihovom Hook&Cook concept storeu nude popust od 30 posto, a isti popust vrijedi i u samom restoranu na sva jela. Stoga, u slučaju da i propustite svoju porciju besplatnih srdela, u Hook&Cooku ovog prosinca možete isprobati sjajan riblji street food po više nego pristupačnim cijenama. Više informacija potražite na Hook&Cook društvenim mrežama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 20:31