NOVO U PONUDI

Hotel Esplanade od sada nudi i uslugu testiranja na COVID-19, evo što trebate znati

 Rajan Milosevic/Arhiva Hotela Esplanade
Zagrebački Esplanade od sada nudi i jedinstvenu uslugu kako bi gostima osigurali ugodan i bezbrižan odmor u hotelu

Kako bi gostima omogućili neometano putovanje i olakšali boravak, zagrebački hotel Esplanade od sada nudi i uslugu provođenja testiranja na COVID-19. Testiranja se provode u njihovim prostorijama u dogovorenom terminu te, dodaju, brzo i sa stilom. Također, nude i posebnu pogodnost besplatnog dolaska medicinskog osoblja te besplatan prijevod na engleski jezik.

"Danas većina država u svijetu od putnika i vlastitih državljana pri ulasku u zemlju traži da predoče negativan nalaz PCR testa na COVID-19. To može biti komplicirano i nerijetko se ne radi o samo jednom testiranju nego o više njih tijekom putovanja. Uz to, gubi se vrijeme na istraživanje lokacija koje nude tu uslugu, a i čekanja se mogu oduljiti, što dovodi do dodatne nervoze. Gosti hotela Esplanade navikli su na najviši standard usluge, a poznati smo po tome što im možemo osigurati i ono što nije u redovnoj ponudi, stoga se ukazala potreba da ponudimo i ono što im je sad najnužnije na putovanju, a to je mogućnost testiranja u udobnosti hotela – brzo, jednostavno i personalizirano, na najvišoj razini i po korektnoj cijeni. Razmatrali smo opcije i odlučili smo ovu uslugu provoditi u suradnji s poliklinikom LabPlus, čije je osoblje krajnje profesionalno, a testiranje se provodi u skladu sa strogim epidemiološkim mjerama, diskretno i točno u dogovorenom terminu. Već neko vrijeme testiramo uslugu i pokazala se kao pun pogodak. Svojim gostima uz to nudimo još jednu veliku prednost: besplatan dolazak medicinskog osoblja na lokaciju, kao i besplatan prijevod testa na engleski", istaknuo je Ivica Max Krizmanić, generalni direktor hotela Esplanade.

Termin testiranja s Odjelom rezervacija hotela Esplanade ili na recepciji dogovara se najmanje 24 sata unaprijed. Testiranja provode od ponedjeljka do početka, od 8 do 19 sati te subotom od 8 do 12 sati, dok su ostali termini dostupni na upit. Testiranja se provode, kako navode, u skladu sa strogim epidemiološkim mjerama, a nalaz se zatim dostavlja na željenu adresu e-pošte u roku od tri sata za antigenski test i test na antitijela i u roku od 24 sata za nalaz PCR testa. Cijena antigenskog testa iznosi 250 kuna, testa na antitijela 300 kuna, a PCR testa 750 kuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 21:42