Indijski napitak spušta vrtoglave temperature

Naša blogerica Tamara pripremila je lassi s domaćim kefirom, marelicama i medom

Lassi je tradicionalni indijski napitak koji se obično radi od jogurta, ali vrlo je ukusan i s domaćim kefirom. Možete ga kombiniratu s raznim voćem i tako dobiti različite okuse primjerice dinjom, bobičastim voćem, breskvama ili jagodama. Za intenzivniji okus možete dodati i malo ružine vodice, šećera, meda ili javorovog sirupa. Odlično osvježava u ljetnim danima, a zahvaljujući probiotičkim bektarijama i kalciju vrlo je zdrav.

Naša blogerica Tamara (Ave dulcis), pripremila je lassi s domaćim kefirom, a OVDJE možete pročitati cijeli recept, a od sastojaka će vam trebati:

  • 200ml domaćeg kefira
  • 50ml kokosovog mlijeka
  • 2 breskve
  • 2 marelice
  • prstohvat cimeta
  • žlica meda
  • nekoliko kockica leda

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 10:03