Instagram od kojeg sline cure vol. 29

Veselje četvrtkom. Tako bi se ovaj naš niz članaka mogao zvati. Razlog je , naravno, taj što vaše fotke jednostavno viču da itekako znate uživati u dobroj hrani. Ovog su nam tjedna vaše fotke baš nekako domaće, lako se možemo zamisliti kao protagoniste u svakoj od njih. Naravno, protagoniste koji jedu sve ono slasno što ste nam na slikama poslali.

Korisnici foozdarije i 68crsh još se guše u ljetnim rajčicama, dok je cakebydesign već naveliko u hladnijim danima. Glavna zvijezda fotke? Buhtle. Megere_ uživa u mađarici, deedee_ri u štrudli od šljiva, chilli_di u bakinim mini kroasanima, a blalla6 se odlučila za slano: mesne okruglice.

Hvala što slikovno s nama dijelite veselje uživanja u hrani i što nam ovaj izbor postaje sve teži i teži. Samo vi dajte, znat ćemo se mi nositi sa zadatkom.

Pogledajte današnje sočne fotke i ne zaboravite: sljedeći put kad posegnete za mobitelom da fotografirate nešto ukusno, svojoj Instagram fotografiji dodajte oznaku #dobrahrana i pokažite i nama što ste to dobro pojeli.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 21:56