VELIKI USPJEH

Istarski hotel smješten u maloj općini od 1000 stanovnika uvršten na popis najboljih na svijetu

 Meneghetti Arhiva/
Ovo je jedini hotel iz Hrvatske koji je uvršten u spomenuti izbor fokusiran na različite tipove luksuznog smještaja

Fodor´s Travel je publikacija koja bilježi oko 26 i pol milijuna posjeta mjesečno, a postoji više od 80 godina i nedavno su radili vodič o najboljim hotelima na svijetu. U izboru je više od 90 hotela iz cijelog svijeta te samo 16 iz Europe među kojima je i istarsko zdanje - Meneghetti Wine Hotel.

image
Meneghetti Arhiva/

"Meneghetti Wine Hotel i Vinarija je idealan za goste koji traže mir i dekadentnu kuhinju. Ovo imanje izgrađeno od stoljetnog kamena sadrži prostrane sobe, apartmane, rezidencije i vile, a svaka je okružena raskošnim vinogradima i stablima maslina koji garantiraju potpunu privatnost. Imanje nudi nekoliko jedinstvenih iskustava poput biciklističkih tura duž jadranske obale, avantura potrage za tartufima, vožnja brodom i možda najvažnije, degustacije vina" stoji u Fodorovom opisu Meneghetti Wine Hotela i Vinarije.

image
Meneghetti Arhiva/

Ovo je jedini hotel iz Hrvatske koji je uvršten u spomenuti izbor fokusiran na različite tipove luksuznog smještaja uključujući nekretnine smještene u obnovljenim špiljama i vinarijama, na najtraženijim destinacijama te u središtima svjetskih i europskih metropola.

image
Meneghetti Arhiva/

Podsjetimo da je proljetos na imanju Meneghetti otvorena nova vinarija koja je doista spektakularno arhitektonsko dostignuće u maloj općini Bale koja broji nešto više od 1000 stanovnika. Miroslav Plišo, osnivač brenda Meneghetti, zajedno sa suprugom Romanom Kajfež, krenuo je u proizvodnju vina, maslinova ulja i stvaranje luksuznog turističkog kompleksa prije više od dvadeset godina. Tako se danas na prostoru od 15.000 četvornih metara, koje ste slobodno mogli locirati između nigdje i ničega, nalaze luksuzne vile s bazenima, hotel, vinogradi, maslinici, vinarija i kušaonica, a sad i s priznanjem najboljih na svijetu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 14:49