USKORO!

Ivana Čuljak seli iz A most unusual gardena i uskoro otvara novu slastičarnicu, evo detalja

 Marko Miscevic/Cropix
Neka jedu kolače slastice narednih mjesec dana neće biti dosupne na poznatoj adresi, ali nakon toga vraćaju se u vitrinu

U njezinim smo slasticama posljednjih godina uživali u A most unusual gardenu, a sada je, kako je poznata slastičarka Ivana Čuljak najavila na društvenim mrežama, a potom nam i ispričala u kratkom telefonskom razgovoru, došlo vrijeme za promjenu i nešto još veće.

Iz male proizvodnje smještene na zagrebačkoj Horvaćanskoj, u sklopu popularnog kafića, seli u veći prostor gdje će otvoriti i slastičarnicu, a narednih mjesec dana, dok traju pripreme za novi projekt, njezine slastice neće biti dostupne niti u A most unusual gardenu. U tamošnju se vitrinu, otkrila nam je, vraćaju u travnju, a otvorenje nove slastičarnice planirano je za svibanj.

"Plan je otvoriti prije ljeta, ali znate kako to ide, sve ovisi o majstorima i svim detaljima s kojima ćemo se putem sresti. Trenutno smo u procesu preseljenja, a radim i na pop up-u s ekipom iz Splita tako da posla ima stvarno puno, ali nadam se da ćemo uspjeti sve završiti na vrijeme", rekla nam je Ivana Čuljak.

image
Mario Kucera/

Iako novu adresu još uvijek drži u tajnosti i, kako nam je rekla, otkrit će je tek kada će biti sigurna da je sve baš kako treba, natuknula je kako će se slastičarnica nalaziti u blizini Kvaternikova trga. Također, otkrila je i kako će nuditi svoje sada već prepoznatljive choux slastice, neke dobro poznate klasike, ali i nove slatke kreacije. Također, dodala je, u slastičarnici će, uz kolače, nuditi i kvalitetnu kavu.

"To mi je oduvijek bila želja, imati svoju malu slastičarnicu gdje ljudi dolaze na kavu i kolač. Dobro, možda kasnije uvedemo i desertna vina, to bi isto bilo lijepo. Ali, vidjet ćemo", komentirala je poznata slastičarka.

image
Marko Miscevic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 03:34