NOVI PROIZVOD

Iz Cidranija najavili novi, više nego zanimljiv ocat i pokrenuli hvalevrijednu humanitarnu akciju

 Berislava Picek/Cropix/
Nakon prve instant kombuche na svijetu, Nika Pintar i Bruno Balen predstavili su novi proizvod brenda Cidrani

Nakon što su se tržištu predstavili svoj craft jabučni ocat, a zatim napravili i prvu instant kombuchu na svijetu, ovih je dana ekipa iz Cidranija ponovno iznenadila novim proizvodom. Riječ je o limitiranoj seriji octa odležanog u bačvama u kojima je odležavao američki bourbon, a kako kažu, rezultat je više nego zanimljiv ocat koji ima blagi aftertaste whiskeyja. Novi su proizvod nazvali Cidrani Sense i najavili kako je dostupno svega 141 boca od pet litara.

No, priča tu nipošto ne završava. Naime, Nika Pintar i Bruno Balen, koji stoje iza brenda Cidrani, odlučili su sav prihod od prodaje Cidrani Sense octa donirati Centru Silver, specijaliziranom za obuku pasa koji pomažu slijepim i slabovidnim osobama, djeci s poteškoćama u razvoju i ljudima koji imaju problema sa samoćom.

"Cijela akcija će biti prožeta ekstremnom razinom transparentnosti, tako da će svaka boca biti numerirana i svaki kupac će na mail dobiti potvrdu o uplati sredstava s pozivom na broj koji sadrži broj boce", poručili su iz Cidranija i dodali kako cijena jedne boce iznosi 1490 kuna.

Za više informacija, posjetite Cidrani službenu stranicu, Facebook i Instagram profil.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 08:25