POPULARNO MJESTO

Iz poznatog zagrebačkog kafića u posljednja dva mjeseca ukradeno je čak 300 žličica

 Tomislav Kristo/Cropix/Cropix
Posebno dizajnirane žličice u stilu koji prati uređenje cijelog kafića, čini se, posebno su se svidjele pojedinim gostima

Na Facebook stranici poznatog zagrebačkog kafića Mr. Fogg ovih je dana osvanula neobična objava. Naime, kako su napisali, u posljednja dva mjeseca ukradeno im je čak 300 žličica za kavu ili čaj. Riječ je o posebno dizajniranim žličicama koje su upotpunjavale cjelokupan dojam uživanja u toplim napicima u steampunk uređenju popularnog kafića u Martićevoj ulici, a koje su se, čini se, posebno svidjele pojedinim gostima.

"Nažalost, u zadnja je 2 mjeseca otuđeno 300 žličica iz Mr. Fogga, specijalno kupljenih za vas kako bismo spojili i te male detalje s cjelokupnim ambijentom naše priče. Od početka našeg druženja trudili smo se pružiti vam poseban doživljaj, ugođaj i način serviranja. Međutim, nažalost zbog određenih gostiju koji otuđuju stvari koje nisu njihove, nismo više u mogućnosti pružiti vam taj poseban detalj kod ispijanja kave. Ispričavamo se svima vama koji ste znali cijeniti naš trud i maštu, što smo zbog manjine bili primorani odustati od tih sitnih, ali bitnih detalja. Hvala vam na razumijevanju i nadamo se da ćemo jednog dana imati uvjete da i dalje u tom segmentu budemo posebni", poručili su iz Mr. Fogga.

image
Bar Mr. Fogg Facebook/

Upravo zbog posebnog, tematskog uređenja inspiriranog romanom Julesa Vernea "Put oko svijeta u osamdeset dana", ali i velikog izbora pića Mr. Fogg u Martićevoj jedan je od najpopularnijih zagrebačkih kafića. Također, dobro je dodati i kako je Mr. Fogg 2017. godine uvršten na listu The New York Timesa kao jedna od pet destinacija koje se u Zagrebu ne smiju propustiti.

Prošle je godine otvorena i pizzerija Mrs. Fogg, smještena u ulici Karla Metikoša, pri uređenju koje se također pazilo na svaki detalj. Kako smo nedavno pisali, nude dobre pizze, ali i odlične panuozzo sendviče o kojima više možete pročitati ovdje.

image
Marko Miscevic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 22:38