ASPIRA I DOBRA HRANA

Izabrani finalisti natječaja za stipendiju Aspire i Dobre hrane, uskoro ćemo doznati pobjednika

 Byakkaya
Natječaj Aspire i Dobre hrane uskoro se bliži kraju, finalisti su izabrani. Uskoro ćemo saznati i novog polaznika studija gastronomije

U sklopu natječaja "Dobra hrana i Aspira te nagrađuju stipendijom za studij gastronomije!" u organizaciji Visoke škole Aspira i Dobre hrane, nakon pomno pregledanih prijava koje su na našu adresu pristigle u zavidnom broju, zajedničkom su odlukom odabrana čak četiri finalista. Najzanimljiviji meni iz snova, što je bio zadatak natječaja, osmislili su Damjan Bučić, Vanja Uzelac, Mladen Livaja i Tea Šarić.

Nakon prolaska u drugi krug, finalisti su dužni odraditi intervjue u visokoj školi Aspira, o terminima kojih će biti obaviješteni naknadno, a potom ćemo u prilogu Dobre hrane krajem kolovoza objaviti ime pobjednika i dobitnika stipendije u vrijednosti od čak 60 tisuća kuna za preddiplomski stručni studij gastronomije.

Dobro je dodati i kako završetkom studija dobitnica ili dobitnik stječe titulu stručne prvostupnice/prvostupnika međunarodnog menadžmenta u hotelijerstvu i turizmu, smjer Gastronomija, a predavanja je moguće pohađati na Aspirinim studijima u Splitu ili Zagrebu. Također, ovom prilikom zahvaljujemo svima na prijavama, a finalistima želimo puno sreće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 09:37