POZDRAV LJETU

Jamnica Botanica surađuje s najboljim miksologom u zemlji i predstavlja craft pristup miksologiji

Jamnica Botanica
 Ino Zeljak
Kokteli prepuni zaslađenih sokova stvar su prošlosti te su s Marinom Nekićem kreirali 2 neodoljiva recepta za craft koktele.

Sponzorirani sadržaj

Kokteli sa šarenim suncobranima, prepuni zaslađenih sokova i kandiranih višanja stvar su prošlosti. Danas je popularan pristup spravljanju koktela ili miksologiji, koji je dobio naziv craft bartending. Sljedbenici ovog pristupa koriste prirodne sokove, svježe i domaće uzgojeno voće, sami uzgajaju aromatično bilje, kuhaju svoje sirupe i bittere, ali i koriste inovativnu tehnologiju kako bi njihove umjetničke kreacije u obliku pića izazvali oduševljenje i u najvećem skeptiku.

image
Jamnica Botanica
Ino Zeljak

Craft kokteli koji donose prirodu u vaš dom

Sličnu filozofiju dijeli i novi proizvod Jamnica Botanica, blago gazirano piće na bazi mineralne vode, voća i aromatičnog bilja, koje se brzo etabliralo kao lagano premium piće pažljivo odabranih sastojaka iz vrta prirode. Dva neodoljiva okusa, limun menta i naranča pelin, bez dodanih šećera i aditiva, bude želju za uživanjem u hrani i piću te povratak prirodnom uživanju.

Nježne biljne arome kao savršen dodatak koktelima

U želji da svima omogući povratak prirodi i domaćim proizvodima, Jamnica Botanica pronašla je istomišljenika u poznatom domaćem barmenu i miksologu Marinu Nekiću i s njim kreirala dva neodoljiva recepta za craft koktele – Jamnica Botanica Lemon Mojito i Jamnica Botanica Orange&Gin.

image
Jamnica Botanica
Ino Zeljak


Priuštite si uživanje bez grižnje savjesti i otkrijte video recepte vrhunskih koktela na linku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 10:21