IZNENADIO FANOVE

Jerry Seinfeld ove godine planira snimiti film o instant slastici koju Amerikanci obožavaju

 Jerry Seinfeld Facebook
Popularni komičar i glumac Jerry Seinfeld uskoro kreće sa snimanjem novog filma

Popularni komičar i glavna zvijezda serijala "Seinfeld", Jerry Seinfeld, nedavno je objavio kako planira snimiti film o popularnoj američkoj instant slastici – pop-tarts. Film će govoriti o nastanku samih pop-tartsa, a iako zvuči pomalo nevjerojatno, kada je najavljeno snimanje, brojne velike kuće krenule su se otimati za prava.

image
Deposit Photos/

Prava je na kraju dobio Netflix, a ovih je danas objavljeno i kako je za produkciju filma osigurano čak 14.2 milijuna dolara od strane California Film Commision, dok kruže glasine i kako bi budžet za snimanje cijelog filma mogao narasti i do 70 milijuna dolara.

Seinfeld je komentirao kako je itekako zahvalan na prilici te kako je, s obzirom na to da je cijeli Seinfeld serijal sniman u Los Angelesu, sretan što se može vratiti i ponovno tamo raditi, piše portal Food&Wine. Otkrio je i kako je film baziran na trenutku iz njegovog djetinjstva kada je otkrio popularne pop-tarts, a čemu je svojevremeno posvetio i jedan dio svog nastupa.

image
Deposit Photos/

"Zatvoren kod kuće (za vrijeme pandemije), gledajući tužna lica na TV-u, dosjetio sam se kako bi ovo mogao biti dobar trenutak da napravim nešto potpuno šašavo. Zato smo uzeli jedan od dijelova mog nastupa o pop-tarts i od njega napravili pravu, ludu komediju", komentirao je za američke medije još prošlog ljeta.

Film bi se trebao početi snimati ovog svibnja. Još uvijek je nepoznato kada bi film mogao stići na male ekrane.

ŠTO SU POP-TARTS?

Pop-tarts su američka poslastica koja se završava u mikrovalnoj pećnici ili tosteru, a sastoji se od dva sloja hrskavog tijesta i punjena je slatkim nadjevom različitih okusa. Prva je s proizvodnjom pop-tartsa krenula američka tvrtka Kellogg's još 1964. godine i danas su jedan od najpopularnijih američkih slatkiša.

image
Christopher Kimball Photography
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 06:03