ŠTO JEDU NA KRAJU SVIJETA?

JESTE LI POGLEDALI NOVE EPIZODE ''PARTS UNKNOWN''? Anthony Bourdain na Antartici!

 Anthony Bourdain: Parts Unknown Facebook Page
Anthony Bourdain se uputio na kraj svijeta kako bi otkrio što tamo jedu i istražio jedini kontinent koji još uvijek nije posjetio!

U epizodi ''Antartica'' Bourdainovog serijala Parts Unknown, ovaj slavni chef i autor otkriva kako ljudi tamo žive i, naravno, što jedu.

Dok je bio u posjetu najsjevernije točke na svijetu, razgovarao je s lokalnim znanstvenicima, građevinarima i vojnicima Američke vojske te saznao što jedu kako bi se zaštitili od hladnoće, na ujedno najsušem i najvjetrovitijem mjestu na svijetu.

''Svaki petak, četiri tjedna zaredom jedemo njujorški strip odrezak, a peti petak jedemo filet mignon i rakove. Jedemo vraški dobro s obzirom gdje se nalazimo. Ne jedemo ''fancy'' hranu, već bazičnu hranu jedemo pripremljenu na dobar način.'' - rekao je stanovnik Bourdainu.

Unatoč tome što je vrijeme prilično nezahvalno za uzgoj u principu ičega, Bourdain saznaje kako taj problem rješavaju konzerviranjem i smrzavanjem hrane. Ako još niste pogledali ovu epizodu Bordainovog slavnog serijala, čim to učinite, javite nam dojmove!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 20:38