KOJA DOBRA PRILIKA

Jeste li znali da, ako ovdje kupite sushi box, možete osvojiti putovanje u Japan?

 Marko Todorov/Cropix
Volite Fisherijin sushi box? Nakon vijesti da vas upravo ta ljubav može odvesti u Japan, voljet ćete ga još više

Povodom proslave petog rođendana postojanja Fisherije, malo drugačije ribarnice poznate po ponudi smrznute ribe i morskih plodova te sushija, ekipa koja stoji iza projekta odlučila je nagraditi jednog svog vjernog kupca. I to ne bi bilo ništa neobično da nagrada nije baš putovanje u Japan. Sve što treba je kupiti njihov sushi box i dobro pregledati pakiranje jer u jednom od njih krije se upravo ta velika nagrada.

image
Biljana Blivajs/Cropix

"Da, dobro ste pročitali. Jedan sretnik ima prilike osvojiti putovanje za dvoje u ‘Zemlju izlazećeg sunca’. Zaprati Fisheriju, a od 1. do 22. 12. jedi naš sushi i nemoj zaboraviti dobro pogledati unutar kupljenog boxa jer nikad ne znaš koji sushi box vodi tebe i tebi dragu osobu na 12 dana u Japan", napisali su na društvenim mrežama.

image
Marko Todorov/Cropix

Prva poslovnica Fisherije otvorena je još 2018. godine na jarunskoj tržnici, a nakon godinu i pol poslovanja, počeli su se širiti i na druge zagrebačke kvartove. Danas su brend prepoznatljiv po raznovrsnoj, kvalitetnoj ponudi ribe i morskih plodova i sushija, a odnedavno nude i gablece. Posljednju, osmu po redu poslovnicu otvorili su u zagrebačkoj Bauerovoj ulici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 19:12