MNOGIMA OMILJENA

Jeste li znali: Hrvatska tvrtka prva je na svijetu osmislila i proizvela čokoladu s rižom

 Promo/
Kada znamo da mi danas možemo, nekome sutra, pokloniti čokoladu domaćeg proizvođača, a u kojima su do jučer uživali naše bake i djedovi, ne postoje riječi koje mogu opisati taj osjećaj.

Čokolada je umjetnost i bavljenje istom, iziskuje trud, odricanje i potpunu predanost. Ona za mnoge znači puno više od lijepe ambalaže. Mnogi stručnjaci smatraju da se čokolada ne smije gristi, ona bi se konzumacijom trebala topiti u ustima. Nju se daruje, u njoj se istinski uživa. Ponekad, a pogotovo danas, stvari uzimamo zdravo za gotovo, a oni najmanji znakovi pažnje – zapravo su najveći, a osim što su najveći, najduže ostaju urezani u sjećanje.

Koliko je fenomenalna činjenica da je upravo hrvatska tvrtka Zvečevo, prva na svijetu osmislila i proizvela čokoladu s rižom? Tradicija koja svojom vrhunskom kvalitetom ne jenjava te i dalje uživa u tituli omiljene i prve čokolade s rižom.

image
Promo/

Zvečevo je prvo na svijetu, spojilo nespojivo – rižu i čokoladu. Generacije su odrasle i odrastaju uz nju. Mikado s rižom i dan danas obilježava djetinjstva i unosi radost u mnoge domove, odnose i stvara najljepše uspomene.

Priča o Zvečevu seže toliko davno, a činjenica da živi i danas i da su sjećanja mnogih usko vezana baš uz njih kao brend, puno je više od stogodišnje tradicije. Samim time, i Mikado riža je za mnoge i dan danas, puno više od čokolade s police. Najprepoznatljivija u regiji još od 1964. godine, do svačijeg doma dolazi izrađena tradicionalnom recepturom, s najvećim udjelom kakao dijelova od svih čokolada s rižom.

image
Promo/

Kada znamo da mi danas možemo nekome sutra, pokloniti čokoladu domaćeg proizvođača u kojima su do jučer uživali naše bake i djedovi, ne postoje riječi koje mogu opisati taj osjećaj.

Danas u možda nešto modernijem i elegantnijem ruhu, sukladno vremenu, ali s istim žarom i jednakom ljubavlju, stvorene za svakoga tko voli i cijeni najkvalitetnije sastojke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. ožujak 2024 21:38