Nije bilo lako

Još jedan ključ u bravu: Nakon godinu dana zatvara se prvi zero waste kafić u Hrvatskoj

 Instagram Život_cafe
Trebala je ovo biti mala oaza svega onog lijepog i inspirativnog što čovjek doživi u životu

"Život je pokušao zaživjeti po drugi put i ponovno nije prodisao”, objavila je na službenom Instagram profilu caffe bara Život, prvog hrvatskog zero waste i veganskog kafića njegova vlasnica Ana-Marija Prgomet. Tako je zapravo objavila kako se zatvara prvi zero waste vegan kafić u Hrvatskoj i dodala: "Ovo nije kraj, nego samo pokušaj da negdje nešto zaiskri… A na ovoj lokaciji je bilo teško zaiskriti, iako smo dali zadnji atom radosti i snage”.

Na storyjima stoga uglavnom rasprodaje inventar kafića u Poreču u koji su mnogi rado zalazili, pa od nje možete kupiti jastučiće, košare, usisavač, foto-aparat, pa čak i drvene panjeve koji su služili kao stolovi.

image
Instagram Život_cafe
image

A u prodaji su i drveni panjevi

Instagram Život_cafe
image

Na storyjima se rasprodaju stvari, ima tu jastučića i košara...

Instagram Život_cafe

Otvoren krajem lipnja u Poreču pored Pučkog otvorenog učilišta, o čemu smo tada pisali, Život je najavljen kao sasvim drugačiji kafić koji sav fokus stavlja na održivost te kvalitetne i lokalne proizvode.

"Ovaj mali ugostiteljski objekt je prvi hrvatski zero waste veganski caffe s lokalnom, istarskom craft ponudom i prava je mala oaza svega onog lijepog i inspirativnog što čovjek doživi u životu, stoga dođite po dašak inspiracije...", objavljeno je na društvenim mrežama prilikom otvorenja.

Inače, vlasnica Života je i pokretačica Zero Waste Hrvatska, jednog od najpoznatijih domaćih projekata putem kojeg već godinama promiče održivost.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 11:12