HIT NA INSTAGRAMU

Kako izgleda ponoćna gozba chefa Davida Skoke? Ovo morate vidjeti, ali i isprobati

 Neja Markicevic/Cropix/Cropix
Chef David Skoko na svom je Instagram profilu podijelio video u kojem priprema ponoćni snack i oduševio pratitelje

"Ono kad te sa kauča nakon serije digne ponoćna glad pa biš smazo i vola s rogima samo da možeš! Meni je to najdraži obrok", napisao je ispod objave na Instagramu David Skoko pa instantno skupio velik broj lajkova i komentara svojih pratitelja. U video objavi je, naime, poznati chef na simpatičan način pojasnio kako priprema omiljeno ponoćno jelo.

Za pripremu je koristio nekoliko tanjih komada mesa, sitno sjeckani poriluk, papriku, mrkvu, češnjak i luk. Zatim je pobrojane sastojke kratko bacio na tavu i pirjao, a onda sve zajedno umotao u tortilju uz dodatak svježeg kupusa i umaka od grčkog jogurta, češnjaka i kopra. Cijeli video možete pogledati u nastavku.



Malo je reći kako Skokino ponoćno jelo izgleda zbilja slasno, a s time su se, sudeći prema komentarima, složili i njegovi pratitelji. Kako je Skoko svoj ponoćno obrok opisao kao "nešto na brzinu", komentari ispod videa bili su više nego simpatični. Jedna korisnica Instagrama tako je napisala da, krene li jelo koje je Skoko pripremio raditi u ponoć, do jutra će sigurno imati dobar doručak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 02:27