NE PROPUSTITE

Kako napraviti pravu riblju gozbu i dobar roštilj, gdje popiti koktel i kupiti najbolje prgice

 Berislava Picek/Cropix/
Novi broj magazina Dobra hrana na kioscima potražite danas, 8. svibnja
Novi broj magazina Dobra hrana na kioscima potražite danas, 8. svibnja

Novi broj Dobre hrane na kioscima je danas, 8. svibnja, a donosi pregršt uzbudljivih, slasnih priča koje smo vrijedno pripremali proteklih mjesec dana.

Dane smo provodili u Splitu, gdje smo otkrili na kojim se mjestima piju najbolji kokteli, a potom nam je chef Stipe Šušnjara otkrio i sve o tome kako se riba suši i dimi. Bili smo i u lovu na štuku, zubatu kraljicu slatkih voda, a nakon ribljih zgoda, uputili smo se u Sveti Petar u Šumi gdje smo otkrili sve o omiljenim istarskim kobasicama.

Posjetili smo i Koprivnicu gdje smo saznali kako se proizvode pomalo zaboravljene prgice, a nismo mirovali ni po povratku u Zagreb pa smo se tako odmah zaputili u Drežnik Brezovički gdje trenutno nastaju najpopularnije zdrave slastice – Green Cakes.

image
Matija Djanjesic/Cropix/Cropix

Na kraju, dok smo mi obilazili restorane, pisali recenzije i testirani najnoviji hit sendvič u gradu, naša suradnica Slavica Šagolj za novi broj magazina Dobra hrana u svom je dvorištu zapalila vatru i ispekla malo drugačije, još slasnije zalogaje na roštilju, a vinski znalac Saša Špiranec napravio je vodič kroz dalmatinske sorte vrijedne pažnje.

Sve to i puno više čeka vas u novom broju magazina Dobra hrana.

image
Berislava Picek/Cropix/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. studeni 2025 05:59