LEGENDARNA GLAZBENICA

Kakva žena! Obožavamo njezinu glazbu, a sada je Dolly Parton napisala i kuharicu, evo kako izgleda

 Shutterstock
Kuharicu je napisala sa svojom sestrom Rachel Parton George i trenutačno je dostupna za prednarudžbu

Osim stvaranja hitova kao što su "Jolene", "Love is Like a Butterfly" i "I Will Always Love You", glazbenici Dolly Parton očito od ruke ide i pisanje recepata. Ovih je dana tako ponosno objavila kako napokon na tržište izbacuje svoju kuharicu "Good Lookin Cookin‘", koju je napisala u suradnji sa svojom sestrom Rachel Parton George. Samo nekoliko sati od njezine objave, kuharica koja je trenutno dostupna samo za prednarudžbe, našla se na vrhu liste najprodavanijih.

"Napisala sam ovu knjigu sa svojom sestrom Rachel koja je vrlo vjerojatno najbolja kuharica koju poznajem. Ako ste kao i mi, onda vjerujete da su dobra hrana i dobar provod stvari najbliže čistoj ljubavi, i zato pođite na ovo putovanje s nama - do kuhinje", napisala je Dolly Parton na svojim društvenim mrežama.

Osim više od 80 recepata za jela kao što su rebarca, mesna štruca, tjestenina sa sirom i kolač s jagodama, čitatelji će iz kuharice sestara Parton moći naučiti i kako na najbolji način organizirati druženja s prijateljima te kako sastaviti meni od čak 12 sljedova za najrazličitija blagdanska slavlja.

"Saznat ćete koji dodatak jelima se uvijek nalazi na stolu u Parton obitelji i koje je to posebno jelo koje Rachel priprema Dolly za svaki rođendan", svoji u najavi knjige.

Cijena kuharice na Amazonu je trenutačno nešto više od 22 dolara, a u slučaju da je naručite već ovih dana, na adresu će vam stići nakon 17. rujna, kada i službeno izlazi u prodaju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 12:40