Muke poznatog lanca

Kao da gledamo reprizu... Ponovno su zatvorili jedan od tri lokala u Zagrebu

 Vanesa Pandžić/Cropix
Ovoga puta nije riječ o restoranu na Vrapču, već u onom najbliže gradu

Saga zvana Pizza Hut Hrvatska se nastavlja. Naime, nakon što su imali ne baš slavan početak - otvorivši filijalu ovog američkog lanca brze hrane u zagrebačkom naselju Vrapče, na adresi Bolnička cesta 34, pa je brže bolje zatvorili kroz nekoliko sati zbog tehničkih problema o čemu smo vam tada pisali - i tako nekoliko puta uzastopce - isto se ponavlja, ali na drugoj lokaciji. To je, očekivano, izazvalo negodovanje svih onih koji su željeli probati njihovu pizzu, koja spada među najpopularnije u Americi, ali se baš ne može mjeriti čak ni s prosječnim pizzama u zagrebačkim pizzerijama.

image
Vanesa Pandžić/Cropix

No, sad kad je nakon tri mjeseca poslovnica na Vrapču napokon profunkcionirala, problem se pojavio na lokaciji najbližoj gradu, zagrebačkoj Trešnjevci, gdje je Pizza Hut otvorio lokal na adresi Nehajska 2. Kako su obavijestili svoje pratitelje na Instagramu, Pizza Hut Nehajska "privremeno je zatvoren radi dodatnih tehničkih radova".

image
Instagram @pizzahut_hrv

Nositelj franšize - Pizza Hut Europe Top Pizza d.o.o sa sjedištem na adresi Avenija Većeslava Holjevca 40 ni ovoga se puta nije oglasio na upite o kakvim je radovima riječ, ali je zato administrator na društvenim mrežama pozvao goste da ih u međuvremenu posjete na lokacijama u Vrapču i u Z centru na zapadu grada.

image
Vanesa Pandzic/Cropix

Podsjetimo, Pizza Hut nudi pizze u tri veličine, S od 23 centimetra, M od 30 centimetra i L od 38 centimetra, a birati možete između tanjeg i debljeg ruba ili ruba punjenog sirom koji se dodatno naplaćuje. Cijene su od 6,50 za Margheritu, najjeftiniju pizzu u najmanjem formatu, pa sve do 12 eura koliko koštaju primjerice Slavonska, Meat Lover, Chicken Supreme i Supreme u najvećem formatu. U ponudi su i Hut Sizzlers u ista tri formata - S, M i L po cijenama od 8 do 12,50 eura. Riječ je o globalnom lancu koji ima više od 17 tisuća restorana širom svijeta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 12:27