DOBRA IDEJA

Konačno naučite pripremati savršene raviole i kremaste umake baš kao iz talijanskih trattorija

 Marko Miščević/
Poznata blogerica Sandra Rončević naučit će vas pripremati ukusne raviole s tri različita punjenja i slasnim umacima

Kulinarski centar Kuhaona već godinama organizira kulinarske radionice u kojima se osjećate baš kao jedan od natjecatelja u poznatim kulinarskim showovima poput Netflixovog The Top chefa. Kulinarske radionice odvijaju se u malim grupama do sedam polaznika i svatko ima svoju opremljenu radnu jedinicu. Nedavno su objavili raspored radionica za ožujak, no dok smo se mi premišljali koju bismo odabrali pa termin uskladili sa životom, sve se popunilo! Zapravo, gotovo sve - još uvijek imate priliku naučiti kako se rade talijanski ravioli od poznate blogerice Sandre Rončević.

Ako vas zanima kako napraviti dobru domaću tjesteninu, naučiti raditi umak koji će vam konačno biti kremast onda je ovo nešto baš za vas! Radionica se održava 8.3 od 17.30 do 21 sat, a preporuka je da ponesete i vlastite posudice kako biste pripremljenu hranu mogli ponijeti doma (naravno, ako vam išta ostane nakon degustacije, jer ipak trebate kušati ono što ste pripremili). Naučit ćete pripremati crne raviole punjene tunjevinom, peršinom i krušnim mrvicama u umaku od maslaca i limuna, zelene raviole (obojene špinatom) punjene gljivama u umaku od sira, te klasične raviole punjene mljevenim mesom u umaku od rajčica i češnjaka. Cijena je 500 kuna, a sve informacije o prijavama pročitajte ovdje.

Najbolje ih je zapratiti na društvenim mrežama na kojima komuniciraju raspored novih radionica i slobodna mjesta na istima. Mnogo surađuju i s najboljom slastičarkom Petrom Jelenić koja će u ožujku otkriti sve tajne pripreme macaronsa, ali i lisnatog tijesta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 12:26