Jutarnji.hr
Premium
Vijesti
J2
Izbori
Sport
Scena
Kultura
Novac
Pretplata
Magazini
Dobra Hrana
Dom & Dizajn
Autoklub
Globus
Like putovanja
VauMijau
Servisi
Tiskano izdanje
Naslovnica
Recepti
Priče
Vodiči
Dobri savjeti
Restorani
Naslovnica
Recepti
Priče
Vodiči
Dobri savjeti
Restorani
Moj profil
Odjava
Traži
StoryEditor External
StoryEditor Internal
Korak po korak: popečci od oslića s dresingom od jogurta
Piše:
Dobra hrana
Objavljeno:
24. listopad 2013. 02:19
Brzinski ručak ili večera koja može završiti u sendviču – na vama je da odlučite.
Vezane vijesti
Za ručak ne trošimo više od 30 kuna!
Zapečeni oslić sa cherry rajčicama
#popečci od oslića
#oslič
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Prikaži komentare
28. travanj 2024 01:23