Pogledajte ovaj intervju

Kovačić i Gvardiol usred Manchestera jeli zagorske štrukle, istarsku maneštru i balkanski specijalitet

 Screenshot Twitter
Svidjet će se ovaj video njihovim obožavateljima, ljubiteljima nogometa, ali i hrvatske kuhinje

Dok su Joško Gvardiol i Mateo Kovačić s reprezentacijom pokušavaju izboriti ulaz za Europsko prvenstvo u Njemačkoj, nogometni klub Manchester City na Twitteru je objavio njihov nedavno snimljen intervju. U njemu vidimo Joška i Matea kako ulaze u poljski restoran Platzki u Manchesteru, sjedaju za stol i počinju priču o životu u Manchesteru, atmosferi u svlačionici, kako je igrati pd paalicomo Pepea Gvardiole...

image

Hrvatski sirevi posluženi su im uz grožđe

Screenshot Twitter

U razgovoru s domaćicom u poljskom restoranu, doznajemo i sviđa li im se grad i hrana, ali otkrivamo i da Joško voli sir, dok je Mateo ljubitelj talijanske kuhinje. Međutim, nakon kraćeg razgovora, ona im na stol servira zagorske štrukle, propisno ispečene u glinenoj posudi. Iako je snimka na početku izgledala samo kao jedan na jedan intervju dvojice nogometaša, uskoro ćemo vidjeti kako je riječ o njihovom intervju za ručkom, za koji su dečki naručili svoje favorite - hrvatske sireve, istarsku maneštru i - ćevape. Gvardiol je uvidio kako bi to moglo izazvati polemiku, pa je rekao kako ćevapi zapravo nisu iz Hrvatske, ali da ih jedu na cijelom Balkanu.

"U Hrvatskoj je uvijek ovako, uvijek je puno hrane", dodao je i Kovačić.

image

No, nisu sirevi sve što su Joško i Mateo jeli

Screenshot Twitter

No, da vam ne otkrijemo baš sve što su rekli u 11 minuta koliko traje video, najbolje je da pogledate. Ako ste ljubitelj nogometa, posebno zanimljivo moglo bi vam biti njihovo simpatično nabrajanje Hrvata u Premier Ligi.


Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 21:03