SCHOOL OF CHOCOLATE

Krajem mjeseca na Netflix stiže novi kulinarski show s velikom slastičarskom zvijezdom

 Youtube Screenshot (Netflix)/
Iz Netflixa su najavili kako je ovog puta fokus na educiranju gledatelja, a sudeći prema traileru, serijal bi mogao biti pravi hit

Ljubitelji kulinarskih showova i slastica, posebice čokolade, krajem studenog napokon dolaze na svoje. Netflix, naime, kreće s emitiranjem serijala "School of Chocolate" u kojem će osmero natjecatelja pripremati slastice bazirane na čokoladi, a sve to pod vodstvom proslavljenog pastry chefa i čokolatijera Amauryija Guchona.

Kako piše portal Delish, natjecatelji su zapravo slastičari iz različitih dijelova svijeta, a u osam epizoda bit će suočeni sa zadacima poput pripreme kompleksnih slastica ili skulptura od čokolade. Neke od njih radit će sami, dok će u drugim zadacima morati pokazati koliko se dobro snalaze u timovima.

Kako su najavili iz Netflixa, ovaj je serijal poseban zbog edukativnog karaktera te manje dramatičnih trenutaka kakve sve češće viđamo u kulinarskih natjecateljskim showovima. Nitko od natjecatelja neće biti čak niti eliminaran iz natjecanja, ali će na kraju jedan ipak biti proglašen najboljim te će osvojiti novčanu nagradu od 50 tisuća dolara.

Također, ono zbog čega je serijal instantno privukao veliku pažnju svakako je Francuz Amaury Guchon, velika slastičarska zvijezda koju na Instagramu prati više od četiri milijuna korisnika. Osim što je zbog svoje ljubavi prema slastičarstvu postao internetska senzacija, ovaj mladi pastry chef vlasnik je slastičarske škole u Las Vegasu, a pobjednik serijala dobit će priliku voditi masterclass upravo u njegovoj školi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 08:28