SLATKA ŠKOLICA

Krajem mjeseca u Zagrebu se održava radionica koju najveći ljubitelji čokolade ne smiju propustiti

Radionica koju će održati talentirani Dražen Zeljković namijenjena je početnicima, ali i onima nešto iskusnijima koji žele znati još više

Nakon mnogobrojnih upita, Dražen Zeljković, koji stoji iza brenda Chozen, napokon će održati radionicu izrade čokoladnih bombona, najavio je to na Instagram profilu superpopularnog Chozena. U slučaju da za njega još uvijek niste čuli, dobro je dodati kako je u pitanju najpoznatiji mali domaći proizvođač ručno rađenih čokoladnih bombona te kako su njegove slatke bombonijere jedan od boljih poklona koji možete pokloniti najvećim ljubiteljima čokolade u obitelji ili među prijateljima. Osim toga, onima koje zbilja volite, sada možete pokloniti i radionicu.

image
Marko Miscevic/Cropix/Cropix
image
Marko Miscevic/Cropix/

Kako je najavio Zeljković, polaznici radionice prolazit će osnove rada s čokoladom, naučiti kako je pravilno pripremiti za rad te kako je upotrijebiti za izradu samih čokoladnih bombona. Dodaje i kako će polaznici bombone puniti osnovnim formulacijama punjenja, a slatke paketiće će nositi i kući.

image
Marko Miscevic/Cropix/

Radionica će se održavati 25. siječnja od 17 do 20 sati u Miele experience centru u Buzinu, a cijena po osobi je 100 eura. Svi zainteresirani prijaviti se mogu na službenoj Chozen stranici. Više informacija možete saznati ovdje.

Također, u slučaju da ste se dodatno zainteresirali za Draženov rad, toplo savjetujemo da za ove hladne zimske dane nabavite novi broj magazina Dobra hrana, u kojem se, među ostalim, nalazi i priča o čudesnom yuzu plodu i slastica koju su za nas pripremili upravo Dražen Zeljković i slastičarka Ana Marić. Magazin i priča čekaju vas na kioscima i u većim supermarketima.

image
Fotografija: Berislava Picek, Art Direkcija: Vesna Veselić/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 10:02