LINIJA UMAKA

Kraljica je velika obožavateljica burgera, a sada proizvodi i kečap, cijena je paprena

 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia
Krenula je s proizvodnjom gina, a sada je predstavljena i nova linija umaka kraljice Elizabete

Kraljica Elizabeta, čini se, ne prestaje s iznenađenjima pa je tako nedavno predstavljen i njezin novi brend umaka u sklopu kojeg se, između ostalog, proizvodi i kečap. Svi proizvodi iz nove linije nastaju na njezinom imanju Sandringham u Norfolku, a kečap se prodaje po cijeni od 9 dolara (oko 60 kuna) za staklenu bocu od 275 grama.

Kraljevski se kečap, kako pišu mediji, reklamira kao idealan dodatak doručku ili bilo kojem drugom obroku u danu, a osim rajčica, sadrži i datulje, sok od jabuke i začine. Također, u sklopu linije umaka, u ponudi je i Brown sauce, umak napravljen na bazi octa i začina.

Iako je ova linija proizvoda za mnoge prilično neočekivana, s obzirom na tvrdnje o prehrambenim navikama same kraljice koje je s javnosti nedavno podijelio Darren McGrady, bivši glavni chef kraljevske obitelji, ona i nije preveliko iznenađenje. Naime, McGrady je svojevremeno izjavio kako kraljica obožava burgere te kako u njima uživa bez peciva, s vilicom i nožem, no kako umjesto kečapa koristi brusnice.

Dobro je spomenuti i kako ovo nije prvi gastronomski projekt kraljice Elizabete. Naime, 2020. godine predstavila je i svoj Sandringham gin, a na imanju Sandringham proizvode i pivo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 11:47