NETFLIX U SPLITU

Kreator serije "Svi vole Raymonda" slomio jezik izgovarajući: "viška pogača u pekari Kruščić"

 @phil.rosenthal Instagram/
Popularni Phil u Splitu je snimio odlazak u zanatsku pekarnicu Kruščić, a najviše od svega mučio ga je izgovor naziva proizvoda

Phil Rosenthal iz popularnog Netflixovog serijala "Somebody Feed Phil" i kreator superpopularne serije "Svi vole Raymonda", na svom je Instagram profilu objavio isječak iz nove, 6. sezone serijala, i to upravo dio koji prikazuje njegov odlazak u pekarnicu Kruščić u Splitu. U videu se Phil muči s izgovorom naziva pekare, a potom kupuje komad viške pogače i još nekoliko peciva. Nakon kratkog, simpatičnog razgovora u pekarnici, Phil u hrani uživa na klupi ispred same pekare.

"Pojeo sam višku pogaču u Kruščić pekari i onda su mi se usta raspala od izgovaranja svih tih riječi", šali se Phil Rosenthal u kratkom isječku.

Pekara Kruščić inače je zanatska pekara, smještena je u ulici Obrov u Splitu, o kojoj smo svojevremeno pisali kao splitskoj Baskiji. Pronaći ćete je tik do restorana Pandora Greenbox i jedno je od omiljenih mjesta ljubitelja dobrog kruha. Kako spominje Phil Rosenthal u objavljenom isječku, na istom mjestu gdje se danas nalazi pekarnica, u 11. stoljeću bio je samostan.

"Baš ste dobro iskoristili ovaj prostor", primijetio je Phil.

image
Kruscic - Artisan Bakery Facebook

Sudeći prema najavi, prva epizoda 6. sezone snimana je upravo u Hrvatskoj, a na Netflixu će se moći pogledati od idućeg tjedna, točnije 18. listopada. Jedva čekamo vidjeti što je sve Phil Rosenthal još obišao i kušao.

SOMEBODY FEED PHIL

U serijalu "Somebody Feed Phil", Phil Rosenthal obilazi svijet kako bi kušao domaću, lokalnu hranu i istražio kulturu mjesta poput Tel Aviva, Mexico Cityja, Bangkoka, a sada, čini se, i Splita. Phil Rosenthal popularni serijal je počeo snimati još 2018. godine, a od idućeg tjedna na Netflixu će se moći pogledati 6. sezona.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 02:25