TJEDNI MENI

Kremasta palenta, domaća pizza i piletina s mozzarellom samo su dio našeg ovotjednog menija

 Lizzy Komen
Na našem ovotjednom meniju čekaju vas prave poslastice! Od jednostavne salate, preko zapečene piletine pa sve do domaće pizze

Početak tjedna već tradicionalno obilježava pripremu tjednog menija. Ovog smo puta odabrali slasne favorite koje u narednih sedam svakako vrijedi isprobati.

Kao i obično, nakon vikenda okrećemo se nešto laganijim jelima pa tako na kišni ponedjeljak radimo salatu s ječmom, šparogama i feta sirom koju možete poslužiti kao glavno jelo uz hrskavi tost, a odlična će biti i kao predjelo ili prilog uz, primjerice, vikend roštilj. U utorak se okrećemo slasnoj dva puta pečenoj piletini s umakom od rajčice i mozzarellom koja će, vjerujemo, instantno postati hit i u vašoj kuhinji, dok u srijedu pripremamo jednostavan i brz, ali kremast i ukusan ručak od tek nekoliko sastojaka. U pitanju je palenta sa šampinjonima za pripremu koje će vam trebati tek nešto manje od pola sata.

Četvrtak smo rezervirali za jednostavne polpete od puretine i istu takvu krumpir salatu, u petak pripremamo omiljeno nam jelo s dagnjama, dok se u subotu bacamo na pripremu domaće pizze. Naravno, imamo i recept za najbolje tijesto. Nedjelja je, pak, stvorena za raskošan ručak pa se tako ovog tjedna posebno veselimo proljetnoj junetini s graškom.

PONEDJELJAK

Salata s ječmom, šparogama i feta sirom

image
A_lein

UTORAK

Zapečena piletina s mozzarellom

image
Rebeccafondren

SRIJEDA

Kremasta palenta sa šampinjonima

image
Lizzy Komen

ČETVRTAK

Pureće polpete i krumpir salata

image
Nata_vkusidey

PETAK

Tjestenina s rajčicom i dagnjama

image
Luchezar

SUBOTA

Domaća pizza

image
Arx0nt

NEDJELJA

Junetina s graškom

image
Debbismirnoff

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 23:00