PRIDRUŽI SE

Kupnjom Chiavalon maslinovog ulja sada možete pomoći u sadnji čak 650 stabala maslina, evo kako

 Marijana Banko/ Cropix/
Na jednostavan način poklonite sebi ili dragoj osobi stablo masline ili pak osigurajte doživotni popust

Prvog dana travnja obitelj Chiavalon na svojim je društvenim mrežama objavila dobre vijesti. U svom su masliniku, naime, krenuli sa sadnjom čak 650 stabala maslina te su stalne i potencijalne nove kupce zamolili za pomoć. Akcija koju su pokrenuli trajat će kroz cijeli travanj, kada i planiraju završiti s kompletnom sadnjom, a dovoljno je tek obaviti kupovinu najmanje šest boca kako bi jedno posađeno stablo nosilo ime po želji kupca. Za kupovinu 12 ili više boca Chiavalon maslinovog ulja, najavili su, kupac će također dobiti pravo po želji imenovati drvo masline, ali i dobiti 10 posto popusta na svaku iduću kupovinu njihovog maslinovog ulja do kraja života.

Braća Tedi i Sandi Chiavalon prošle su godine krenuli s radom u novoj, spektakularnoj uljari vrijednoj čak 10,5 milijuna kuna te su, u jeku pandemije, posadili čak 500 novih stabala maslina. Kako stoji u njihovoj objavi, podršci kupaca i uspjehu nadaju se i ove godine. Chiavalon maslinova ulja možete naručiti putem njihovog web shopa po cijeni od 140 kuna za pola litre.

image
Marijana Banko/ Cropix/

Chiavalon maslinovo ulje inače se smatra jednim od najkvalitetnijih u zemlji te dolazi iz 100% ekološkog uzgoja. Obitelj Chiavalon za svoj je rad i trud višestruko nagrađivana važnim svjetskim priznanjima, a braća Tedi i Sandi često se ističu i brojnim inovacijama, neprestanim ulaganjima i uspjesima. Osim maslinovog ulja, bave se i ekološkim uzgojem povrća.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 08:58