PRIDRUŽI SE

Kupnjom toplog kruha u Korici sada možete sudjelovati u lijepoj i korisnoj humanitarnoj priči

 Korica Facebook
Ljubitelji Korice i dobrog domaćeg kruha uživanje u toplim, hrskavim zalogajima u prosincu mogu spojiti s lijepom gestom

U duhu blagdana, ekipa iz zanatske pekarnice Korice pokrenula je sjajnu inicijativu. Oni su, naime, odlučili u razdoblju od 1. do 25. prosinca za svaki prodani baguette donirati 1 kunu za opremanje Bolnice za kronične bolesti dječje dobi Gornja Bistra.

Putem društvenih mreža pozvali su kupce da svrate po svoj topli i koristan baguette na jednu od dvije lokacije, u Preradovićevu 39 i Martićevu 19, te pomognu u liječenju djece kojima je zbog bolesti potrebna 24-satna briga stručnjaka.

"Pomozimo zajedničkim malim doprinosima da im svakodnevica bude barem malo lakša i ljepša", poručili su.

image
Korica Facebook

Pekarnica Korica inače je prva zagrebačka zanatska pekarnica, otvorena je 2016. i već četiri godine svojim kupcima nudi kruh i peciva bez aditiva, napravljene od tek četiri ključna sastojka – brašna, vode, kvasca i soli. Kruh proizvode koristeći tradicionalne sastojke, metode i vještine, a ove su godine otvorili i svoju drugu poslovnicu u zagrebačkoj Martićevoj ulici. Poznati su i po čestom širenju ponude pa su tako ovih dana svojim već prepoznatim proizvodima poput slatkih i slanih kroasana i brioche peciva dodali i cruffin sa speculas kremom, ganacheom od mliječne čokolade, crumbleom od speculas keksa i ribizom te japanski mliječni kruh shokupan.

image
Korica Facebook
image
Korica Facebook
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 18:35