JEDVA ČEKAMO!

Le Kolač drugi rođendan slavi novom ponudom slastica, orašasti namazi i sladoled zvuče genijalno

 Biljana Blivajs/Cropix/
Osim novih okusa eclair kolača, u ponudi Le Kolača uskoro i novi okusi sladoleda, orašaste poslastice te jedna neodoljiva torta

Drugi rođendan popularne zagrebačke slastičarnice Roberta Hromalića pada na Valentinovo pa ga je ekipa iz Le Kolača prigodno odlučila obilježiti brojnim novitetima. Tako već od danas u njihovoj ponudi možete pronaći tri nova eclair kolača – onaj s pistacijom i višnjom s domaćim kompotom i hrskavim crumbleom, zatim eclair vanilija Champagne te eclair tiramisu punjen kremom od kave i mascarponeom.

image
Le Kolač/

Također, Le Kolač u ponudu uvodi i posebnu "Nuts" seriju orašastih grickalica i namaza pa se tako do sada iz njihove slastičarnice može naručiti paket grickalica kao što su karamelizirani lješnjaci, bademi i kikiriki s cvijetom soli, ali i svima omiljeni čokoladni namaz s lješnjacima te onaj od bijele čokolade i vanilije. Naručujete li namaze putem aplikacije Wolt, oni će vas koštati 80 kuna za staklenku od 200 grama.

image
Le Kolač/

Osim eclaira i "Nuts" ponude, Le Kolač ovih dana predstavlja i mekane biskvit kolačiće od bademovog brašna s cimetom, prženim maslacem te pireom od pečenih jabuka. Nazvali su ih Financijeri Apple Pie, dolaze u simpatičnom pakiranju i putem aplikacije za dostavu Wolt za 280 grama trebat ćete izdvojiti 80 kuna.

Kako bi još malo začinio rođendansko slavlje Le Kolača, slastičar Robert Hromalić sa svojim timom u ponudu uvodi i Ice Cream start-up. Riječ je o novom projektu u sklopu kojeg će proizvoditi čak 10 novih okusa sladoleda te će se isti moći kupiti u pakiranjima od 150 i 500 mililitara u škrinjama Le Kolača. Okusi kao što je Crepes Suzette s komadićima palačinki, koricom limuna i naranče te karamelom s dodatkom Gran Mariner likera, tiramisu sladoled ili pak osvježavajući citrusni okusi poput yuzua s dodatkom marcipana, moramo priznati, zvuče više nego primamljivo. Naravno, tu su i klasični okusi poput vanilije i čokolade, lješnjaka, karamela i pistacije, ali i čak dva sorbeta – onaj od maline i hibiskusa, onaj od manga i passion fruita te onaj od bijele čokolade s Griotte višnjama.

image
Le Kolač/

Na kraju, kako bi na najljepši način proslavili dvije godine predanog rada, ekipa iz Le Kolača pripremila je i rođendansku tortu. Njihova Vanilija 100% se sastoji od šest različitih slojeva krema i biskvita na bazi vanilije i, moramo priznati, zvuči prilično primamljivo. Kako su najavili, sve slastice uskoro će biti dostupne u Le Kolač slastičarnici na adresi Petretićev trg 3.

Sretan rođendan, Le Kolač!

image
Le Kolač/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 14:25