OSVJEŽENJE U BRANIMIROVOJ

Le Kolač sada nudi slasticu koja spaja krafne iz Bread Cluba i sladoled, evo detalja

 Filip Basic/
Slastičar Robert Hromalić predstavio je novi meni, a nas je posebno zaintrigirala slastica u kojoj kombinira dvije omiljene slastice

Naš poznati slastičar Robert Hromalić ovih je dana u svom Le Kolaču predstavio novi meni, na kojem se sada nalazi nekoliko novih slanih i slatkih kombinacija. Nude se tako gurmanski sendviči s lososom, piletinom i pistacijama te slatko slanom kombinacijom tune, dok bi slatki noviteti posebno mogli zaintrigirali ljubitelje dobrih sladoleda.

image
Filip Basic/
image
Filip Basic/

Hromalić je zagrebačkoj publici, osim po prepoznatljivim slasticama, unazad nekoliko godina dobro poznat i po odličnim sladoledima (njegov yuzu i sladoled s pincom iz Korice svojevremeno su bili veliki hit), a sada ih i u Le Kolaču nudi u nekoliko novih okusa. Ovdje tako možete naručiti kombinaciju pistacije s malinama i ganacheom, sorbet od limuna s meringom i biskvitom od limuna, zatim vaniliju s preljevom od karamele te čokoladu s crumbleom od čokolade. Cijena jedne kuglice je 3 eura.

Osim toga, ovdje možete pojesti i neobičan slatki sendvič u kojem je Hromalić spojio popularne krafne iz zanatske pekarnice Bread Club, tostirao ih, a zatim napunio sladoledom od čokolade, vanilije i pistacije. Ice donuts su dobra opcija za one kojima kuglica ili dvije nikada nisu dovoljne već od deserta traže da ipak bude malo konkretniji. Cijena krafne sa sladoledom je 5,90 eura.

image
Filip Basic/
image
Filip Basic/

Još jedan novitet u ponudi Le Kolača, smještenog na adresi Branimirova 41, su i kokteli za koje je zadužen koktel majstor i suosnivač zagrebačkog Peaches&Cream bara, Dominik Bečvardi. Samo neke od kombinacija okusa koje spaja u svojim koktelima su yuzu i lješnjak, naranča i višnja, breskve i sečuanski papar.

image
Filip Basic/
image
Filip Basic/
image
Filip Basic/

U svim jelima u Le Kolaču možete uživati u ugodno uređenom lokalu, ali i na prostranoj terasi. Dobro je dodati kako je u sklopu lokala osiguran i parking pa ovdje možete dovesti ekipu na druženje nakon posla ili proslaviti kakav lijep događaj u životu. Le Kolač u Parku kneževa otvoren je svakog dana, osim nedjelje, od 8 do 23 sata. Više informacija možete potražiti na njihovom Instagram profilu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 21:14