NOVI IZAZOVI ROBERTA HROMALIĆA

LE KOLAČ SLAVI PRVI ROĐENDAN I UVEO JE BROJNE NOVOSTI U PONUDU: Zdrave slastice u kojima od sad mogu uživati baš svi!

 Biljana Blivajs
 

Jedan od najboljih hrvatskih pastry chefova odlučio je svoje ideje realizirati i svom konecptu dati dodanu vrijednost.

"Upravo na Dan zaljubljenih, kada slavimo svoj prvi rođendan, krećemo s našim malim doprinosom prema očuvanju okoliša - plastičnu ambalažu mijenjamo novom, ekološki prihvatljivom, oblikovanom samo za naše proizvode te izrađenom isključivo od recikliranog materijala. Potaknuti željom za promjenama, a ne trendovima, krenuli smo razvrstavati otpad u kuhinji, reducirali smo korištenje plastike, a kvalitetne sastojke naših kolača obogatili smo novim zanimljivim okusima i posebnim bio čokoladama." kako izjavljuju iz Le Kolača: "Ozbiljno sam se posvetio zdravim slasticama jer želim biti drugačiji od drugih. Ovaj program puno je zahtjevniji nego kad su ti dostupne sve namirnice na koje su ljudi navikli, a želim dobiti savršene teksture. Sam oblik ostaje isti, ali u većoj mjeri želim koristiti organic čokoladu. Osmislili smo nove kolače koji će biti gluten i lactose free. Posebno me veseli što mogu predstaviti Veganski Flan, Yuzu Cheesecake i Kolač od jabuke, čokolade i lješnjaka." otkrio nam je Robert Hromalić.

Nova ponuda sastoji se od 9 vrsta pažljivo osmišljenih i pripremljenih kolača za čiju pripremu koriste samo najkvalitetnije i provjerene bio proizvode. Trudili su se zadržati ono na što su posjetitelji do sada najbolje reagirali pa će se između ostalog u ponudi naći i poznata imena poput Lješnjaka i Pite od jabuka, ali u još boljem, novom izdanju. Tu su još i Tart od karamele i badema, Čokoladni kolač sa sjemenom tonke te bezglutenski Cheesecake s yuzuom, japanskim citrusom.

Veganski flan sa sojom i kokosom moći će konzumirati i osobe intolerantne na gluten i laktozu, a za ljubitelje Kraševih slastica pripremili smo nove verzije Bajadere, Grio\u0019e i Ruby koje su već ostvarile veliki uspjeh. Njih je moguće konzumirati i u Kraš Choco Baru.

"Novi kolač koji mi je zadao najviše muke sigurno je Veganski Flan. Inače, u Francuskoj, gdje sam školovan, 99% deserata pripremano je s mliječnim proizvodima i jajima pa je bilo dosta zahtjevno napraviti kolač po francuskim postulatima bez toga. Ne znam koliko verzija je završilo u smeću, ali s posljednjom sam stvarno jako zadovoljan i jedva je čekam poslužiti gostima!" otkrio nam je Robert Hromalić.

Na zaokret prema zdravim slasticama puno su utjecala njegova putovanja u Kopenhagen, čija je gastronomska scena već dugo polazišna točka svjetskih trendova. Osim na okuse i teksture, jako su fokusirani i na samo pakiranje proizvoda koje je većinom od biorazgradivih materijala.

"Osobni favorit mi je Yuzu Cheesecake koji ne sadrži gluten, a biskvit je rađen od bademova brašna. Veliki sam fan yuzu citrusa, čiji okus neodoljivo podsjeća na limun i limetu, a s obzirom na njegovu visoku cijenu sretan sam što sam ga uspio uvrstiti na kartu." rekao nam je Robert.

Gosti od idućeg tjedna mogu kupiti i paket od 6 kolača, Le Kolač Six pack, po promotivnoj cijeni i u posebnoj ambalaži. U stalnoj ponudi imaju i Tortu od lješnjaka te Tortu od čokolade i tonke, koje je potrebno naručiti dva dana unaprijed. Još jedna novost u Le Kolač ponudi je Custom cake.

Recite im što volite, odaberite veličinu torte, okuse, dekoraciju, aplicirajte svoj logo, vizual ili fotografiju po želji, a ostatak posla prepustite Le Kolač timu. Takva torta pogodna je za sve vrste prigoda, a potrebno ju je naručiti najmanje 7 dana unaprijed.

Povodom Valentinova i našeg rođendana, parovi će moći personalizirati ambalažu za kolače, za što je samo potrebno predbilježiti se do 8.2.2020. putem maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Uskoro u ponudu uvode i još neke promjene pa će se među slatkim proizvodima naći razni keksi, čokolade, paste i karamel. Uz Kimbo Superior kavu, posluživat će i vruće čokolade koje će si gosti moći sami pripremiti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 09:17