NAJPOZNATIJA JUHA

Legendarna limenka Campbell‘s juhe nakon 50 godina dobiva novo ruho, pogledajte kako izgleda sada

 @campbells Instagram/
Vjerojatno najprepoznatljivija juha na svijetu mijenja dizajn limenke, najavili su iz Campbellsa.

Nakon čak 50 godina bez promjena u dizajnu, ali i velike popularnosti koju su njihove juhe stekle u cijelom svijetu, posebice zahvaljujući Andyju Warholu, iz Campbellsa su prije nekoliko dana poručili kako su se ipak odlučili na veliki korak promjene vizualnog identiteta vjerojatno najprepoznatljivije juhe na svijetu.



Na svom su Twitter profilu objavili video u kojem su prikazane sve faze kroz koje je poznata juha od rajčice kroz godine prolazila, a pokazali su i kako će izgledati novi dizajn. Iako se od prethodnog ne razlikuje puno te i dalje ostaje crveno bijele boje, novi dizajn je nešto jednostavniji te se male izmjene ipak mogu zamijetiti.

Osvježeni dizajn i dalje bi u kupcima trebao buditi isti onaj osjećaj poznatog i ugodnog, kako su to objasnili iz Campbellsa, a ideja o novom ruhu pala im je na pamet upravo iz razloga kako bi njihov proizvod bio što privlačniji novim generacijama potrošača koji zbog pandemije koronavirusa sve više ostaju kod kuće i, kako kažu, danas kuhaju više nego ikad.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 08:29