Malo sam Maka Maka

Ljubitelje sushija razveselit će vijest o novom "it" mjestu u Splitu

 @makamaka.sushi/facebook
Fuzija je to dalmatinsko-japansko-peruanske kuhinje uz koje služe koktele s potpisom, a goste privlače i živom glazbom

Splićanima dobro poznati Maka Maka Acai Poke otvoren prije punih pet godina dobio je nastavak priče. Tako je ovih dana u samom centru Splita otvoren Maka Maka Sushi Bar Split, koji nudi do sad u tom gradu neviđenu gastro ponudu. Opisujući svoj jelovnik kao jedinstvenu dalmatinsko-japansko-peruansku fuziju, na meniju su u novootvorenom sushi baru u Splitu netipične spring rolice, ali i neki klasici, što će sasvim sigurno obradovati ljubitelje sushija. Tako uz klasične rolice, meni donosi i devet predjela te 11 glavnih jela, a u ponudi je i nekoliko vege opcija.

image
@makamaka.sushi/facebook
image
@makamaka.sushi/facebook

Mnogi već govore o njihovoj pečenoj hobotnici u pireu od limete, pa je i to svakako nešto što bismo rado probali. Za preporuku su i ceviche od lubina i hobotnice te, primjerice, acevichado, odnosno rolica od lubina, jadranskih kozica i avokada. Također, u novom Maka Maka Sushi Baru ponosni su na listu koktela, ali ističu i kvalitetu namirnica od kojih pripremaju hranu.

image
@makamaka.sushi/facebook
image
@makamaka.sushi/facebook

"Služimo isključivo sushi s ribom najbolje kvalitete iz Jadrana", priopćili su.

Živa glazba, neobične kombinacija, ali ukusni zalogaji, kolekcija koktela s potpisom i dobro društvo za ovo su mjesto najbolja pozivnica. Mama Maka Sushi Bar Split otvoren je na adresi Bana Josipa Jelačića 19 u centru grada pod Marjanom.

Sve novosti možete pratiti na njihovom Facebook i Instagram profilu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 03:30