NOVO KOD SUSJEDA

Ljubljana je dobila novu adresu stvorenu za ljubitelje popularnog šampanjca

 Žiga Intihar/
U Ljubljani je nedavno otvoren NEU x Moët & Chandon Bar, gdje gosti na velikoj terasi s bazenom mogu uživati u omiljenom napitku s mjehurićima

Ljubljana je nedavno dobila novo mjesto za ljubitelje Moët šampanjca. Naime, otvoren je NEU x Moët & Chandon Bar u kojem se, uz pogled na grad, u poznatim osvježavajućim pićima uživa na prostranoj terasi s bazenom.

"Moët & Chandon u cijelom svijetu predstavlja piće u kojem se uživa za posebne prilike i na posebnim mjestima, od europskih dvorova do crvenih tepiha. Veseli me zato da će se u njemu moći uživati i u Ljubljani", izjavio je Ivan Novak, manager za srednju Europu skupine Moët Hennessy Louis Vuitton, na samom otvorenju ovog posebnog bara.

image
Žiga Intihar/

Osim etiketa kuće Moët & Chandon nudit će i Impérial, Rosé Impérial i Ice Impérial šampanjce, a tu su i kokteli. Projekt je inače nastao kao rezultat suradnje NEU Residences i Merit HP-a, koji u Sloveniji zastupa brend Moët & Chandon.

NEU x Moët & Chandon Bar nalazi se na adresi Kolodvorska 6a. Bar je otvoren svakog dana od 17:43 do 22 sata, a stol je potrebno rezervirati putem obrasca na web stranici NEU Residences.

image
Žiga Intihar/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 08:55