PIVO I KIST? MOŽE!

Ljudi očito obožavaju spajati omiljena pića i umjetnost pa su u Gardenu došli na kul ideju, evo o čemu je riječ

Nakon superpopularnih radionica na kojima se uz slikanje ispija vino, stiže još jedna dobra ideja, ovog puta za ljubitelje piva

Posljednjih nekoliko godina veliki su hit radionice slikanja na kojima se, uz pribor za slikanje, polaznicima nudi i čaša vina. Sat ili dva druženja s prijateljima koje dugo niste vidjeli, pa čak i organizirane rođendanske proslave tako dobivaju novi smisao, postaju zabavnije, a na kraju svi polaznici zadovoljni (ili malo manje zadovoljni) svojim kućama odlaze u dobrom raspoloženju i s malim umjetničkim djelom u rukama. No, što ako pretjerano ne volite vino i smatrate se pivopijom?

image
The Garden Taproom Facebook/

Straha nema, jer ekipa iz Garden Taprooma, smještenog na adresi Slavonska Avenija 26/1, došla je na ideju Beer&Paint radionica. Ovog ponedjeljka, 29. travnja, tako održavaju već peto takvo druženje po redu, a umjesto čaše vina, polaznicima nude tri bilo koja točena Gardenova piva u čaši od 330 mililitara. Da bi stvar bila još malo bolja, iz Gardena su otišli korak dalje pa tako svaki polaznik dobiva i Full Circle Strips ‘n‘ Dips pileće zalogaje.

image
Biljana Blivajs/Cropix/Cropix

Za umjetnički dio radionice zadužena je Klara Punjek, inače likovna pedagoginja. Druženje uz pivo, umjetnost i zalogaje traje tri sata, što nam zvuči kao sasvim dovoljno vremena za zabavno, opušteno druženje s dragom osobom. Cijena po osobi je 25 eura, a ovog ponedjeljka radionica je zakazana za 19 sati. Karte se mogu kupiti na šanku The Garden Breweryja. Više informacija potražite ovdje i ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 09:41