Enfant terrible

Marco Pierre White izabran je za ključnog čovjeka u filmu koji prikazuje utrku za zvjezdicama

Mr. White\\\\\\\‘s Leicester Square Facebook Page/

 Mr. White\\\\\\\‘s Leicester Square Facebook Page//
Na ovogodišnjem Berlinaleu najavit će se film "Feast or Famine" gdje rock zvijezda gastro scene ima važnu ulogu

Slavni kuhar Marco Pierre White trebao bi narator novog dugometražnog dokumentarca pod nazivom "Feast or Famine" koji će prikazati high end restoran Angelinu i neumornu potragu za najvećim priznanjem u svijetu kulinarstva - Michelinovom zvjezdicom

Snimanje filma je počelo ranije ovog mjeseca, a projekt će najaviti na European Film Marketu na filmskom festivalu Berlinale koji se upravo održava. Film režira Adrian Choa, a prikazuje glavnog chefa londonskog restorana Angelina - Usmana Haidera. Restoran još uvijek nema Michelinovu zvjezdicu, a ako zvjezdica ipak pristigne, Usman će biti prvi pakistanski chef na čelu restorana koji je ovjenčan Michelinovom zvjezdicom.

Marco Pierre White smatra se prvim celebrity chefom i prvim Britancem kojem je pošlo za rukom dogurati restoran do tri Michelinove zvjezdice.

Redatelj Adrian Choa vjeruje kako je ovaj film rijedak primjer ekranizacije utrke za Michelinovom zvjezdicom koji će omogućiti bolji uvid u stvarni svijet gastronomske scene. Redatelj je uvjeren kako nisu mogli imati boljeg čovjeka na čelu filma od Marca Pierre Whitea koji doista ima status rock zvijezde gastro scene koji je ujedno vratio Michelinove zvjezdice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 02:14