ZAOKRET U KARIJERI

Mariah Carey predstavila projekt na kojem je radila dvije godine, sada proizvodi liker

 @mariahcarey Twitter/
Poznata glazbenica sa svojim je pratiteljima na Twitteru podijelila vijest o lansiranju Black Irisha

Nije nikakva novost da svjetski poznate zvijezde ponekad, osim glazbe i filmova, vole zaviriti i u svijet hrane i pića pa tako pišu vlastite kuharice, kreiraju brendove čokolade ili pak, najpopularnije od svega, stvaraju vlastita alkoholna pića. Nakon što su se George Clooney i Ryan Reynolds nedavno dodatno obogatili prodajom tekile i gina, u istom se poslu odlučila okušati i glazbenica Mariah Carey.

Sredinom kolovoza tako je na Twitteru objavila kako je posljednje dvije godine posvetila kreiranju Black Irish likera. Dolazi u tri različite varijante, original, s bijelom čokoladom i slanom karamelom, a objavila je i kako je njezin craft napitak proizveden u Irskoj te naglasila kako je, primjerice, liker od bijele čokolade dobiven od irskog viskija, mliječnih proizvoda s irskih farma te belgijske čokolade.

"Radila sam na ovom projektu gotovo dvije godine i uzbuđena sam da napokon s vama mogu podijeliti sretne vijesti. Htjela sam stvoriti nešto što podsjeća na praznike i daje ljudima razlog za slavlje kroz cijelu godinu. Mislim da smo to i postigli Black Irishom", rekla je popularna glazbenica, inače velika ljubiteljica Irish creama, piše Food&Wine.

Black Irish dolazi u bocama od 750 mililitara po cijeni od 29,99 dolara (oko 192 kune) i u boci od 50 mililitara po cijeni od 3,99 dolara (oko 25 kuna).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 05:25