RAISE THE BAR

Mario Mandarić primio nagradu Chef’s Choice, a Dominik Bačvardi proglašen najboljim barmenom

 Matija Djanjesic/Cropix
Održana je sedma konferencija Raise the Bar gdje se govorilo o najnovijim trendovima iz svijeta ugostiteljstva i turizma

U Kaptol Boutique Cinema u Zagrebu, održana je sedma konferencija Raise the Bar na kojoj je Coca-Cola HBC Adria s profesionalcima iz HoReCa sektora podijelila najnovije trendove iz svijeta ugostiteljstva i turizma.

Po prvi put na konferenciji su dodijeljene nagrade Chef‘s Choice i Bartender‘s Choice, o čijim su dobitnicima odlučili barmeni i chefovi iz cijele Hrvatske. Priznanje struke za najveći doprinos u 2022. godini dobili su glavni chef splitske Kinoteke Mario Mandarić te suvlasnik i glavni barmen Peaches & Cream Bara Dominik Bečvardi.

Najpoznatiji svjetski stručnjaci iz svijeta gastronomije i ugostiteljstva Agostino Perrone direktor Connaught Bara i Giorgio Bargiani, glavni miksolog Connaught Bara, najboljeg bara na svijetu prema The World‘s 50 Best Bars, predsjednica izbora The World‘s 50 Best Bars Asia i osnivačica portala The Dram Attic Priyanka Blah te glavni chef i suvlasnik londonskog restorana KOL & KOL Mezcaleria Santiago Lastra podijelili su svoja iskustva i savjete.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 21:59