Službena potvrda

Marko Livaja ulazi u ugostiteljske vode, postao je vlasnik jednog od poznatih splitskih restorana

Marko i Iris Livaja

 Livio Andrijić/Cropix
Jedan od poznatijih splitskih ugostitelja godinu je dana nogometaša uvodio u posao, a sada mu restoran u potpunosti prepustio

Kako ekskluzivno doznaje Slobodna Dalmacija, naveliko se pričalo u Splitu, a sad to i konačno mogu službeno potvrditi - hajdukovac Marko Livaja otvorio je biznis te postao vlasnik kultnog restorana Duje na splitskim Gripama. Nogometno-ugostiteljski transfer odvijao se proteklih godinu dana, otkada je Livaja uz pomoć dosadašnjeg vlasnika ovog restorana, jednog od najkarizmatičnijih splitskih ugostitelja Marija Matijaševića, sa svojom ekipom polako počeo ulaziti u posao.

Nakon jednogodišnjeg zajedničkog partnerstva, Dujine uzde ušle su 100 posto u ruke Hajdukova napadača, u čemu je ključnu ulogu, prema njihovim riječima, odigrala Iris Rajčić, supruga našeg nogometaša.

Inače, restoran Duje često ističu kao jedan od poznatijih restorana u gradu pod Marjanom u kojem Splićani vole proslaviti sve bitnije događaje u životu, a cijelu priču o njemu pročitajte na stranicama Slobodne Dalmacije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 11:55