I VI MOŽETE POMOĆI

Mate Janković,Chef kuha doma i Udruga ugostitelja kuhaju u Petrinji, evo kako se možete uključiti

Mate Janković
 Marko Miščević/
Udruženi chefovi kuhaju u Petrinji i pružaju pomoć onima kojima je sada najviše potrebna. Evo kako ih možete podržati

Chefovi okupljeni unutar projekta Chef kuha doma te Udruga ugostitelja jučer su se organizirali i pružaju pomoć u stradaloj Petrinji. Kuhanje toplih obroka i više je no potrebno građanima gradova oštećenih snažnim potresom. Na svojim društvenim stranicama objavili su kako je situacija vrlo ozbiljna, a ono što trebaju su namirnice poput mesa, kobasica, tjestenina, kruha, konzerva graha, koncentrata rajčice. Od jednokratne ambalaže potrebni su im tanjurići, posude, žlice i vilice. Danas će na svojim stranicama objaviti i zagrebačku adresu na koju možete donijeti hranu.

"Na meniju je ono što je donacija i što mi kao kuhari možemo pripremiti. Ne pripremamo jela, nego namirnice koje su donirane, uklopamo u nešto što je jestivo. Ako se bavite disciplinom u kojoj želite ugoditi ljudima onda nas je vjerojatno empatija i potaknula na ovo. Mi kao kuhari, kao ugostitelji želimo nekoga zadovoljiti i to želimo prenijeti i u ovim trenucima u kojima je nekome loše. Jednostavno, imamo dvije opcije - ostati doma ili pomoći nekome, a mi smo odlučili pomoći" , objasnio je Mate Janković za Dnevnik Nove TV.

image
Chef kuha doma
Chef Kuha Doma/

Svi kuhari koji mogu doći u Petrinju i pomoći kuhati sve detalje mogu dobiti na broju mobitela +385 98 173 6880! I vi možete biti dio njihove humanitarne akcije, a novčane donacije možete uplatiti na broj računa:

HR0825030071110003852!

Vaša novčana donacija pomoći će im da kupe namirnice i na taj način pružiti pomoć kome je ona najpotrebnija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 00:57