Otvorenje restorana u Njivicama

Matija Bogdan uz vrhunske chefove i vinare oduševio jelima u novom 7 Seas Restaurant & Baru na otoku Krku

 Gordan Svilar/
Executive chef Aminessa Matija Bogdan predstavio je koncept visoke gastronomije

Početak ljeta u samom srcu Njivica obilježen je spektakularnim otvorenjem nove omiljene gastronomske lokacije na otoku Krku. Radi se o 7 Seas Restaurant & Baru kompanije Aminess, mjestu inovativne visoke gastronomije za koje je zadužen renomirani executive chef Matija Bogdan. Osim vrhunskih specijaliteta chefa Bogdana, okupljene u 7 Seas Restaurant & Baru oduševili su i gourmet kreacije posebnih gostiju Hrvoja Zirojevića i Stivena Vunića, bogata vinska ponuda vinarija Matošević i Gospoja, posebno kreirani signature kokteli, visoka razina usluge te cjelokupni ambijent restorana.

image
Gordan Svilar/
image
Gordan Svilar/
image
Gordan Svilar/

7 Seas Restaurant & Bar nalazi se u Njivicama na otoku Krku, okružen morem i prekrasnom netaknutom prirodom. Novootvoreni restoran svim ljubiteljima dobre hrane pruža impresivno gourmet iskustvo, uz pažljivo osmišljen jelovnik temeljen na vrhunskim lokalnim namirnicama, koji potpisuje chef Matija Bogdan. Na meniju su se tako našli specijaliteti kao što su jadranske kozice te consomé od rajčice i pistacija, zatim sporo pečena otočka janjetina sa “Saint Maure” sirom, krumpirom i suhim začinskim biljem te namelaka od ružmarina s karameliziranim bademom i limetom.

image
Gordan Svilar/
image

Gordan Svilar

image
Gordan Svilar/
image
Gordan Svilar/
image
Gordan Svilar/

Enogastronomsko putovanje

Uz chefa Matiju Bogdana, za sjajno gourmet putovanje pobrinuli su se i gostujući chefovi Hrvoje Zirojević i Stiven Vunić, koji su gostima pripremili hladni čaj od kamenice i gina te brancina s mladim kupusom i Berrue Blanc umakom. Ukusna jela trojice chefova bila su popraćena pomno biranim vinima i pjenušcima iz vinarija Matošević i Gospoja te signature koktelima koje je pripremio poznati hrvatski barmen Filip Pleteš.

image
Gordan Svilar/

“Koncept visoke gastronomije 7 Seas inspiriran je raznovrsnošću namirnica, ali i destinacijama na Jadranu. Svima koji dođu u restoran pružamo pravo enogastronomsko putovanje koje kreće vrhunskim jelima napravljenima s najkvalitetnijim namirnicama, nastavlja se ponajboljim hrvatskim vinima, a zaokruženo je besprijekornom uslugom, jedinstvenim ambijentom te pogledom koji ostavlja bez daha”, poručio je chef Matija Bogdan na otvorenju 7 Seas Restaurant & Bara u Njivicama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 15:04