DOBRE VIJESTI

Mauro Colagreco, jedan od najboljih chefova na svijetu, od iduće godine kuha i u Londonu

Mirazur Mauro Colagreco

 Mauro Colagreco, Restaurant Mirazur Facebook Stranica/
Chef je komentirao kako se čini da je prilika da kuha u Londonu došla baš u pravo vrijeme...

Jedan od najboljih chefova na svijetu, najpoznatiji po svojoj inovativnoj kuhinji u francuskom Mirazuru, kako piše portal Fine Dining Lovers, udružuje se s londonskim Rafflesom at The OWO (Old War Office) kako bi zajedno radili na novom luksuznom hotelu koji bi trebao biti otvoren u Whitehallu krajem 2022. U sklopu hotela nalazit će se dva restorana, jedan će biti više nalik brasseriji s laganim zaokretom, dok će se drugi fokusirati na fine dining. Treća dostupna opcija, kako piše Fine Dining Lovers, bit će privatni chef's table.

"Prekrasna lokacija u kombinaciji s profesionalnim pristupom kakav njeguju u Rafflesu u Londonu uvjerili su me da je ovo idealno vrijeme i mjesto da po prvi put napravim nešto i u Londonu", komentirao je slavni chef.

Dobro je spomenuti i kako chef Mauro Colagreco već vodi devet restorana diljem svijeta, uključujući i njegov Mirazur, koji je 2019. godine proglašen restoranom godine u izboru World's 50 Best. Uz restorane u Parizu, Argentini i Kini, sada će gosti u njegovoj hrani napokon uživati u Londonu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 03:23