VELIKO PRIZNANJE

Međimurski craft gin Murska Dekla nagrađen zlatom na prestižnoj svjetskoj smotri u Hong Kongu

 Murska Dekla Facebook/
CWSA je svjetska smotra vina i žestokih pića na kojoj se natječu brendovi iz cijeloga svijeta

Na 21. po redu CWSA natjecanju održanom u Hong Kongu Murska Dekla London Dry gin nagrađen je visokom zlatnom medaljom za iznimnu kvalitetu i pitkost proizvoda. CWSA predstavlja jednu od najvećih i najuglednijih svjetskih smotri vina i žestokih alkoholnih pića koja se održava svake godine s natjecateljima iz više od 55 svjetskih zemalja, a ove godine ovom prestižnom nagradom može se i pohvaliti Hrvatska zahvaljujući svojem predstavniku na natjecanju – Murska Dekla London Dry ginu.

image
Murska Dekla/


Osvajači CWSA-ovih medalji predstavljaju sam vrh svjetskih proizvođača alkoholnih pića, što je samo još dodatna potvrda o tome kakav dobar i velik posao rade domaći proizvođači.

"Mišljenja smo da, kao proizvođač, uvijek moraš vjerovati u svoj rad i svoj proizvoda, ako ne vjeruješ u isti nema ga smisla ni plasirati na tržište. No, jedno je subjektivno mišljenje i vjera u vlastite sposobnosti, a drugo je potvrda kvalitete proizvoda od strane stručnog žirija na ovako prestižnoj smotri. Ne mogu se svi pohvaliti zlatom s CWSA-a i na to smo posebno ponosni, ovo nam je samo još dodatna motivacija i potvrda da se razvijamo u dobrom smjeru i da imamo proizvod svjetske kvalitete", rekao je jedan od suvlasnika Marko Car.

Gin Murska Dekla stvoren je 2019. godine u Međimurju, a sama ideja brenda i priča koja stoji iza proizvoda jest povezanost s prirodom. Tako je nastao i slogan "Feel the whisper of nature" (u prijevodu "Poslušaj šapat prirode" koji, kako kažu kreatori, poziva da stanete na sekundu, opustite se i uživajte u trenutku. Više o ginu i filozofiji koja stoji iza Murske dekle pročitajte na službenoj web stranici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 00:32